Aito Radioille ehdokkuuksia RadioGaalassa!

Aito Radiot on napannut ehdokkuuksia tämän vuoden RadioGaalassa! Aito Kajaus Pohjoisen myyntitiimi, Pohjoinen pyörremyrsky, on ehdolla Vuoden paikalliseksi radiomyyntitiimiksi. Lisäksi Aito Radioiden juontaja Pirita Salmela on ehdolla Vuoden paikalliseksi radiojuontajaksi ja yleisöäänestyksen viiden kärjessä!

Viime vuoden parhaita kaupallisen radiotoimialan tekijöitä juhlitaan ja palkitaan maaliskuun 16. päivänä järjestettävässä RadioGaalassa Messukeskuksessa. Media-, musiikki- ja markkinointialan ammattilaisista koostuva ammattituomaristo valitsi shortlistalle parhaimmat ehdokkaat 16 eri kategoriaan, joihin kaupalliset radiokanavat olivat ilmoittaneet omia ehdokkaitaan. Yhteensä yli 40 000 suomalaista äänesti suosikkejaan RadioGaalan ehdokkaiksi vuoden radiojuontajaksi, radio-ohjelmaksi ja radiobiisiksi.

Kaupallisen radiotoimialan RadioAwards-palkintojen lisäksi gaalassa palkitaan radiomainoskilpailu Kaikun voittajat. RadioGaalan järjestävät RadioMedia ry. pääyhteistyökumppaneinaan Digita ja Gramex sekä yhteistyökumppaneina Finnpanel, Teosto ja Radiot.fi.