Aito Kajaus Pohjoisen myyntitiimi on Vuoden paikallinen myyntitiimi!

Aito Kajaus Pohjoisen myyntitiimi, Pohjoinen pyörremyrsky, valittiin perjantaina 16. maaliskuuta järjestetyssä RadioGaalassa Vuoden paikalliseksi radiomyyntitiimiksi!

Viime vuoden parhaita kaupallisen radiotoimialan tekijöitä juhlittiin ja palkittiin Helsingin Messukeskuksessa. Media-, musiikki- ja markkinointialan ammattilaisista koostuva ammattituomaristo valitsi shortlistalle parhaimmat ehdokkaat 16 eri kategoriaan, joihin kaupalliset radiokanavat olivat ilmoittaneet omia ehdokkaitaan. Yhteensä yli 40 000 suomalaista äänesti suosikkejaan RadioGaalan ehdokkaiksi vuoden radiojuontajaksi, radio-ohjelmaksi ja radiobiisiksi.

Kaupallisen radiotoimialan RadioAwards-palkintojen lisäksi gaalassa palkitttiin radiomainoskilpailu Kaikun voittajat. RadioGaalan järjestivät RadioMedia ry. pääyhteistyökumppaneinaan Digita ja Gramex sekä yhteistyökumppaneina Finnpanel, Teosto ja Radiot.fi.