Portugalin Albufeira – 11.-18.5.2019, suoralla lennolla Kajaanista!

Jos haluat viettää ihanteellisen rantaloman, kannattaa sinun ottaa määränpääksesi Portugalin Albufeira. Albufeira on Algarven rannikon suurin lomakohde Auringonpalvoja saa nauttia tunnelmallisesta ympäristöstä, sillä rantoja reunustavat upeat, okranväriset kalliomuodostelmat. Vilvoittele puhtaassa merivedessä ja anna ajan pysähtyä hetkeksi. Auringon laskeutuessa voit lähteä tutustumaan paikallisiin ravintoloihin ja vanhojen kujien viihtyisiin baareihin sekä nauttia Portugalin meren ja maan antimista. Täällä kannattaa maistella paikallisia erikoisuuksia.

Hotellivaihtoehdot:

Da Aldeia ***

 

Ouran kaupunginosan keskustassa sijaitseva perinteinen hotelli, jota suomalaiset ovat suosineet jo pitkään. Huoneet sijaitsevat uima-altaan puolella. Hotellissa on portaita sekä vastaanottoon että hissille. Hotelli sijaitsee vilkkaan kävelykadun keskivaiheilla, joten alueen kaikki palvelut ovat kätevästi ulottuvilla.

Oleskelutilat aulan yhteydessä. Maksuton Wi-Fi koko hotellialueella, huone- ja pesulapalvelu, kokoustila ja lapsille leikkihuone. Kaksi ravintolaa. Pihalla on minigolf, tenniskenttä, uima-allas, erillinen lastenallas ja snackbaari, jossa TV.

Huonetyyppi:

Kahden hengen huone, parveke, allasnäköalalla. Aamiainen. Ei mahdollisuutta merinäköalaan. Kysy lisävuodemahdollisuutta.

924 e / hlö

Da Aldeia -hotellissa mahdollisuus puolihoitoon. Puolihoito: 105 e / hlö / viikko.

Aquamar ***

Aquamar on pieni, mukava huoneistohotelli erinomaisella paikalla Olhos de Aguan kylässä. Hotellilta on lyhyt kävelymatka sekä Falesian uimarannalle että Olhosin rannalle. Lähistöllä on runsaasti baareja, ravintoloita, kauppoja sekä paikallisasutusta. Albufeiran kaupunkiin on matkaa 6 km ja Faron kaupunkiin noin 35 km. 

Hotellin pihalla on kolme uima-allasta, joista yksi on lastenallas. Allasalueella on myös aurinkotuoleja ja -varjoja. Hotellissa on snackbaari, josta saa ostettua juomia ja pientä purtavaa. Hotellin yleisissä tiloissa on WiFi. Huomaathan, että tässä hotellissa ei ole aterioita varattavissa ennakkoon.

Huonetyypit:

Kahden hengen kaksio parvekkeella tai terassilla. Ei aterioita. Ei erityisnäköaloja. Kysy lisävuodemahdollisuutta.

948 e / hlö

Kahden hengen kaksio parvekkeella tai terassilla ja allasnäköalalla. Ei aterioita. Kysy lisävuodemahdollisuutta.

968 e / hlö

Auramar ***

 

Viihtyisä hotelli kauniilla paikalla rinteessä, meren äärellä. Kaikilla hintaan sisältyy All inclusive. Hotellilta aukeaa upea näkymä sinisenä hohtavalle Atlantille. Hotelli sijiatsee rinteessä. Hienohiekkaiselle uimarannalle pääsee hotellilta portaita pitkin (noin 80 askelmaa). Hotellin ilmaisella bussilla pääsee vanhaankaupunkiin kolme kertaa päivässä. Hotelli ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Iso aula, kaksi ravintolaa, aula- ja allasbaari, maksuton WiFi, pieni kauppa, kokoustilat, pesulapalvelu, sisäallas, pieni kuntosali ja lasten leikkihuone. Meren äärellä iso allas ja lastenallas. Maksuttomat aurinkopedit. Snooker, pöytätennis ja minigolf. Hotellin järjestämää päivä- ja iltaohjelmaa.

Huonetyyppi:

Kahden hengen huone, parveke. All inclusive. Ei erityisnäköaloja. Kysy lisävuodenmahdollisuutta.

1064 e / hlö

Aqua Pedra dos Bicos **** (vain aikuisille)

       

Tämä pinjametsikön vieressä sijaitseva moderni hotelli tarjoaa kauniin näkymän yli meren ja kaupungin sekä tyylikkään ympäristön lomailuun. Hotelli ei majoita alle 14-vuotiaita. Ranta on vain noin viiden minuutin kävelymatkan päässä ja illan tullen voit valita omasi lukuisista ravintoloista ja baareista aivan hotellin läheisyydestä. Uimarannalle laskeudutaan rappukatua pitkin.

Vastaanotto, kaunis ja valoisa atrium,WiFi, huone- ja pesulapalvelu. Ravintola ja baari. Rauhallisella allasalueella uima-allas, aurinkotuolit, pyyhepalvelu ja baari.

Huonetyypit:

Kahden hengen huone, parveke. Aamiainen. Ei erityisnäköaloja. Ei mahdollisuutta lisävuoteeseen.

1024 e / hlö

Kahden hengen huone, parveke, merinäköalalla. Aamiainen. Ei mahdollisuutta lisävuoteeseen.

1074 e / hlö

Kahden hengen premium-huone, parveke. Aamiainen. Ei erityisnäköaloja. Ei mahdollisuutta lisävuoteeseen.

1114 e / hlö

Aqua Pedra dos Bicos -hotellissa mahdollisuus puolihoitoon. Puolihoito 175 e / hlö / viikko.

Kaikissa hotelleissa hintoihin sisältyvät:

– Suorat lennot Kajaani – Faro – Kajaani
– Lentokenttäkuljetukset kohteessa
– Majoitus valitussa huonetyypissä
– Matkavekan oppaiden palvelut kohteessa

Lisämaksusta:

– Retket kohteessa
– Lentoateriat (hinta tarkentuu myöhemmin)

Alustavat lentoaikataulut:

11.5.2019: Kajaani 8.30 – Faro 12.00
18.5.2019: Faro 13.00 – Kajaani 18.40
(Ajat ovat paikallisia aikoja)

Lentoyhtiö ilmoitetaan myöhemmin.

Varausmaksu 200 EUR / henkilö maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Loppumaksu 45 vrk ennen matkan alkua. Peruutus- ja muutoskulut yleisten matkapakettiehtojen mukaisesti (voimaan 1.7.2018).

Kyseessä on matkapaketti; vastuullinen matkanjärjestäjä on Matkavekka – Primera Travel A/S. Matkavekka noudattaa yleisiä matkapakettiehtoja sekä Matkavekan lisä- ja erityisehtoja sekä tässä mainittuja maksu-, muutos- ja peruutusehtoja. Kehotamme matkustajia ottamaan riittävän matkavakuutuksen.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja: https://www.matkavekka.fi/vakiotietolomake/

Matkalla tarvitaan passi tai EU-henkilökortti.

Varaa paikkasi radiolta arkisin,
puh. 0440 957 000

Yhteistyössä ja vastuullinen matkanjärjestäjä Matkavekka Primera Travel A/S: