Kroatian Makarskan Riviera – 15.-22.5.2019, suoralla lennolla Kajaanista!

Kroatian matkojen suosio kasvaa vuosi vuodelta ja Kroatia onkin kohde, johon on todella helppo rakastua. Maa tarjoaa lähes kaikkea, mitä ohjelman täyteiseltä ja rentouttavalta lomalta voi odottaa. Kroatian kristallinkirkkaat vedet, mielenkiintoiset nähtävyydet, hyvä ruoka ja ystävälliset, vieraanvaraiset ihmiset takaavat viihtymisen. Kroatiassa hinta-laatusuhde on kohdallaan!

Aito Radioiden kuuntelijamatka suuntaa Kroatian Makarskan Rivieralle. Makarskan Rivieralta löydät useita viehättäviä rantakohteita, jotka ovat täydellisiä auringonpalvontaan ja uintiin, mutta joista voit tehdä myös kiinnostavia retkiä ja tutustua kauniisiin luontokohteisiin. Anna myös makuhermojesi tehdä matkojaan ja nauti paikallisista erikoisuuksista viihtyisissä rantaravintoloissa. Hotellimme sijaitsevat Makarskan ja Tucepin alueella.

Makarska on viihtyisä satamakaupunki, joka on Makarskan Rivieran keskus. Makarskassa nautit kauniista rannoista, hyvästä ruoasta ja historiasta kaupungissa, jolla on paljon kerrottavaa.

Hotellivaihtoehdot:

Meteor, Makarska ****

Hieno hotelli, jota monet pitävät yhtenä Makarskan parhaista. Rantakadulla sijaitsevan Meteorin hotellialue koostuu kahdesta siivestä. Allasalueella on merivesiallas sekä aurinkotuoleja ja -varjoja. Allasbaari. Allaspyyhkeet panttimaksua vastaan. Poreallas ja sisäallas (25 metrin radoilla).

Kauppoja sekä kokoustilat. Kampaaja, sauna ja hieroja lisämaksusta. Maksuton kuntosali. Pieni leikkipaikka. Iltaohjelmaa. Maksuton wifi, jonka salasanan saa vastaanotosta sekä internetkahvila vastaanotossa.

Kahden hengen huone, parveke. Aamiainen. Ei mahdollisuutta erityisnäköalaan tai merinäköalaan. Kysy lisävuodemahdollisuutta, mahdollisuus osassa huoneita.

890 e / hlö
852 e / hlö lisävuoteella, kun kaksi täysihintaista matkustajaa
795 e / lapsi 2-11 v. lisävuoteella, kun kaksi täysihintaista matkustajaa

Yhden hengen huone, parveke. Aamiainen. Ei mahdollisuutta erityisnäköalaan tai merinäköalaan.

1142 e / hlö

Meteor-hotellissa mahdollisuus puolihoitoon. Puolihoito 67 e / hlö, 34 e / lapsi 2-11 v.

Romana Beach Resort, Makarska ****

 

Romana Beach Resort on viihtyisä huoneistohotelli, joka sijaitsee hyvällä paikalla Makarskan rannalla. Hotellin ja rannan välillä kulkee rantabulevardi, jonka varrella on ravintoloita, baareja ja pieniä kauppoja. Hotellilla on maksuton wifi. Supermarketti hotellin vieressä rantakadulla. Hotellilla on kaksi isoa uima-allasta ja erillinen lastenallas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä pyyhepalvelu. Allasbaari. Hotellin ulkopuolella on kapea pikkukiviranta Buba Beach, missä maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja.

Romana Beach Resortissa on maksuton kuntosali ja neljä erilaista ryhmäliikuntatuntia päivittäin. Kävelysauvoja voi lainata panttia vastaan palvelutoimistosta. Hotellissa on lisäksi spa, missä erilaisia hoitoja, hierontaa, sauna, jacuzzi ja himalajan suolahuone lisämaksusta. Kampaaja. Romana Beach Resortin ravintolassa on tarjolla monipuolista ja terveellistä ruokaa koko perheelle.

Yksiö, parveke. Ei aterioita. Ei mahdollisuutta erityisnäköalaan tai merinäköalaan. Kysy lisävuodemahdollisuutta.

930 e / hlö
745 e / hlö lisävuoteella, kun kaksi täysihintaista matkustajaa
425 e / lapsi 2-11 v. lisävuoteella, kun kaksi täysihintaista matkustajaa

Yksiö, maaterassi. Ei aterioita. Allasnäköala, ei mahdollisuutta muuhun erityisnäköalaan. Kysy lisävuodemahdollisuutta.

950 e / hlö
765 e / hlö lisävuoteella, kun kaksi täysihintaista matkustajaa
445 e / lapsi 2-11 v. lisävuoteella, kun kaksi täysihintaista matkustajaa

Yksiö, parveke. Ei aterioita. Allasnäköala, ei mahdollisuutta muuhun erityisnäköalaan. Kysy lisävuodemahdollisuutta.

952 e / hlö
767 e / hlö lisävuoteella, kun kaksi täysihintaista matkustajaa
447 e / lapsi 2-11 v. lisävuoteella, kun kaksi täysihintaista matkustajaa

Kaksio, jossa mahdollisuus useampaan lisävuoteeseen, parveke. Ei aterioita. Ei mahdollisuutta erityisnäköalaan tai merinäköalaan. Kysy lisävuodemahdollisuutta, jopa 2 aikuista ja 1 lapsi mahd. lisävuoteella.

1050 e / hlö
776 e / hlö lisävuoteella, kun kaksi täysihintaista matkustajaa
447 e / lapsi 2-11 v. lisävuoteella, kun kaksi täysihintaista matkustajaa

Kaksio, jossa mahdollisuus useampaan lisävuoteeseen, parveke. Ei aterioita. Allasnäköala, ei mahdollisuutta muuhun erityisnäköalaan. Kysy lisävuodemahdollisuutta, jopa 2 aikuista ja 1 lapsi mahd. lisävuoteella.

1072 e / hlö
798 e / hlö lisävuoteella, kun kaksi täysihintaista matkustajaa
447 e / lapsi 2-11 v. lisävuoteella, kun kaksi täysihintaista matkustajaa

Kaksio, jossa mahdollisuus useampaan lisävuoteeseen, parveke. Ei aterioita. Merinäköala. Kysy lisävuodemahdollisuutta, jopa 2 aikuista ja 1 lapsi mahd. lisävuoteella.

1081 e / hlö
807 e / hlö lisävuoteella, kun kaksi täysihintaista matkustajaa
456 e / lapsi 2-11 v. lisävuoteella, kun kaksi täysihintaista matkustajaa

Kaksio, jossa mahdollisuus useampaan lisävuoteeseen, iso parveke. Ei aterioita. Merinäköala. Kysy lisävuodemahdollisuutta, jopa 2 aikuista ja 1 lapsi mahd. lisävuoteella.

1086 e / hlö
812 e / hlö lisävuoteella, kun kaksi täysihintaista matkustajaa
461 e / lapsi 2-11 v. lisävuoteella, kun kaksi täysihintaista matkustajaa

Romana Beach -hotellissa mahdollisuus aterioihin.
Aamiainen 88 e / hlö, 1 e / lapsi 2-11 v.
Puolihoito 185 e / hlö, 1 e / lapsi 2-11 v.
Saatavilla myös: lastenrattaat 20 e / vko; pinnasänky 11 e / vko; syöttötuoli huoneeseen 15 e / vko; uimakoulu + lastenkerhot 40 e / vko

Simic, Makarska ***

   

Hotelli Simic sijaitsee erinomaisella paikalla Makarskan rantakadulla. Ravintolasta on ihanat näkymät merelle. Hotellissa on ravintola ja pieni kahvila. Kävelymatka keskustaan. Äänet hotellin ravintolasta ja baarista voidaan kokea häiritsevänä. Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 100 metrin päähän hotellilta, matkatavarat tulee kuljettaa itse. Hotellirakennuksessa ei ole hissiä.

Kahden hengen huone, parveke. Aamiainen. Ei mahdollisuutta erityisnäköalaan tai merinäköalaan. Ei mahdollisuutta lisävuoteeseen.

799 e / hlö

Kahden hengen huone, parveke. Aamiainen. Merinäköala. Ei mahdollisuutta lisävuoteeseen.

799 e / hlö

Kolmio neljälle hengelle, parveke merelle päin. Ei aterioita. Kysy lisävuodemahdollisuutta.

780 e / hlö, kun huoneessa majoittuu 4 henkilöä
663 e / hlö lisävuoteella, kun neljä täysihintaista matkustajaa
643 e / lapsi 2-11 v. lisävuoteella, kun neljä täysihintaista matkustajaa

Tučepista kerrotaan, että Makarskan Rivieran kauneimmat rannat löytyvät Tučepista. Täällä kilometrien pituiset pikkukivirannat reunustavat rantaviivaa. Rentoudu rannalla tai tutustu Tučepin kulttuurielämään ja kylän mielenkiintoiseen historiaan.

Hotellivaihtoehdot:

Bluesun Alga, Tučepi ****

Bluesun Alga on siisti hotelli suoraan rantapromenadin vieressä. Allasalueella on merivesiallas, lastenallas, kahluuallas ja poreallas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja allasalueella. Allasbaari. Rannalla aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta. Buffetravintola, mikä tarjoilee aamiaista ja illallista. Useita baareja, kahvila. Päivä- ja iltaohjelmaa.  Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi vastaanotossa. Maksuton kuntosali ja sauna. Sisäallas ja jacuzzi. Hotellin oma lastenkerho englannin- ja saksankielisellä ohjauksella. Kauneuskeskus. Kauppa. Kävelyetäisyydellä urheilukeskus. Huomioithan, että hotellialue on suuri ja palveluiden välillä on kävelymatkaa. Paikallisliikennettä.

Kahden hengen huone, parveke. Aamiainen. Ei mahdollisuutta erityisnäköalaan tai merinäköalaan. Ei mahdollisuutta lisävuoteeseen.

830 e / hlö

Kahden hengen huone, parveke. Aamiainen. Rajoitettu merinäköala. Ei mahdollisuutta lisävuoteeseen.

856 e / hlö

Kahden hengen superior-huone, parveke. Aamiainen. Ei mahdollisuutta erityisnäköalaan tai merinäköalaan. Mahdollisuus lisävuoteeseen.

860 e / hlö
820 e / hlö lisävuoteella, kun kaksi täysihintaista majoittujaa
660 e / lapsi 2-11 v. lisävuoteella, kun kaksi täysihintaista matkustajaa

Kahden hengen superior-huone, parveke. Aamiainen. Rajoitettu merinäköala. Mahdollisuus lisävuoteeseen.

878 e / hlö
838 e / hlö lisävuoteella, kun kaksi täysihintaista majoittujaa
678 e / lapsi 2-11 v. lisävuoteella, kun kaksi täysihintaista majoittujaa

Bluesun Alga -hotellissa mahdollisuus aterioihin.
Puolihoito, 84 e / hlö ja 1 e / lapsi 2-11v.
Täysihoito, 182 e / hlö ja 1 e / lapsi 2-11v.
All Inclusive, 297 e / hlö ja 149 e / lapsi 2-11v.

Flora, Tučepi ****

Flora on viihtyisä ja raikas huoneistohotelli lähellä Tucepin pikkukivirantaa Makarskan Rivieralla. Hotelli onkin suosittu aikuisten matkailijoiden keskuudessa. Hotelli Flora sijaitsee Tucepin pääkadun varrella. Hotelli toivottaa tervetulleeksi vain yli 16-vuotiaat vieraat. Hotellilla on hyvin pieni uima-allas (ei aurinkotuoleja), aamiaisravintola, snack-baari ja kroatialainen konoba eli taverna, joka tarjoilee dalmatialaista viiniä, savustettua kinkkua ja hyviä juustoja. Maksuton wifi koko hotellissa. Maksuton jooga 3-5 krt/vk koulutetun ohjaajan johdolla. Mahdollisuus vuokrata polkupyörä. Hotellin ulkopuolella on ulkogrilli, jota on mahdollisuus vuokrata vastaanoton kautta. Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 90 metrin päähän hotellilta, tavarat tulee kuljettaa itse. Pääkadun liikenteen äänet voidaan pitää häiritsevinä.

Yksiö, parveke. Ei aterioita. Ei mahdollisuutta erityisnäköalaan tai merinäköalaan. Ei mahdollisuutta lisävuoteeseen.

950 e / hlö

Kaksio, parveke. Ei aterioita. Ei mahdollisuutta erityisnäköalaan tai merinäköalaan. Ei mahdollisuutta lisävuoteeseen.

1085 e / hlö

Kaksio, parveke. Ei aterioita. Rajoitettu merinäköala. Ei mahdollisuutta lisävuoteeseen.

1107 e / hlö

Flora-hotellissa voit valita aamiaisen lisämaksusta, 105 e / hlö.

Tamaris, Tučepi ****

 

Huoneistohotelli Tamaris sijaitsee hiljaisella paikalla Tucepin ulkopuolella. Hotellin allasalueella on pieni allas, jossa on erillinen osa lapsille. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Rantapyyhkeitä on mahdollisuus vuokrata maksua vastaan. Hotelli Tamaris on lähellä ravintoloita ja kahviloita. Hotellissa on à la carte-ravintola, jossa tarjoillaan lounasta ja iltaisin kroatialaista ruokaa. Ravintolassa on sekä sisä- että ulkotila. Vastaanotossa on maksuton internetnurkkaus ja wifi. Hotelli Tamaris tarjoaa hierontaa ja erilaisia hoitoja lisämaksusta. Maksuton sauna ja pieni kuntosali. Hotellissa mahdollisuus vaihtaa valuuttaa. Läheisten hotellien allasalueen musiikki voidaan kokea häiritsevänä. Rajoitettua liikennettä.

Kaksio, parveke. Ei aterioita. Rajoitettu merinäköala. Kysy mahdollisuutta lisävuoteeseen.

970 e / hlö
724 e / hlö, kun kaksi täysihintaista majoittujaa
704 e / lapsi 2-11 v. lisävuoteella, kun kaksi täysihintaista majoittujaa

Tamaris hotellissa voit valita aterian lisämaksusta.
Aamiainen 79 e / hlö ja 39 e / lapsi 2-11v.
Puolihoito 202 e / hlö ja 101 e / lapsi 2-11v.

Kaikissa hotelleissa hintoihin sisältyvät:

– Suorat lennot Kajaani – Split – Kajaani
– Lentokenttäkuljetukset kohteessa.
– Majoitus valitussa huonetyypissä
– Apollomatkojen oppaiden palvelut kohteessa. Huomaathan, että Apollomatkat ei lupaa suomalaista opasta lentokenttäkuljetukseen ja oppaat eivät sisäänkirjaudu hotelleihin yhdessä asiakkaiden kanssa.
– Lennolla hintaan sisältyy voileipä ja virvoitusjuoma. Lentoyhtiö ei voi huomioida erikoisruokavaliota. Lennolla myynnissä pientä purtavaa ja juomaa. Hintaan sisältyy ruumaan menevä matkatavara, max 15 kg / hlö. Käsimatkatavara max. 8 kg / hlö, laukun koko 55x40x20 cm.


Varausvahvistus kirjepostitse + 10 euroa / varaus / postitus
Erilliset varausvahvistukset samasta huoneesta + 10 euroa

Retket Kroatian matkalle varattava Apollomatkojen sivujen kautta etukäteen tai kohteessa. Kohteessa käy vain Debit/Credit-kortti, käteistä ei hyväksytä.

Ennakkomaksu 150 EUR/hlö erääntyy 7 vuorokauden päästä, kun Apollo on lähettänyt vahvistuksen asiakkaalle. Loppumaksut erääntyvät 45 vuorokautta ennen lähtöä.

Alustavat lentoaikataulut:

15.5.2019 Kajaani – Split 19.35-22.05
22.5.2019 Split – Kajaani 14.30-18.50

Kyseessä on matkapaketti; vastuullinen matkanjärjestäjä on Apollomatkat. Apollomatkat noudattaa yleisiä matkapakettiehtoja, joihin pääset klikkaamalla tätä linkkiä. Kehotamme matkustajia ottamaan riittävän matkavakuutuksen, sillä esimerkiksi lääkärintodistuksella peruessa asiakkaan tulee kääntyä oman vakuutusyhtiön puoleen kulujen kohdalla. Peruutuskulut ovat myös tiukentuneet matkapakettilain ehdoissa.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja: https://www.apollomatkat.fi/apollosta/yksityisyys-ja-tietosuoja

Apollomatkat pidättää oikeuden ateriahintojen muutokseen. Mahdollisesta hinnan muutoksesta ilmoitetaan ja ilmoituksen jälkeen varanneet asiakkaat maksavat päivitetyn hinnan.

Hotellien aterioista: Puolihoito sisältää aamiaisen ja yleensä illallisen, ei juomia. Täysihoito sisältää aamiaisen, lounaan ja illallisen, ei juomia. All Inclusive sisältää kaikki ateriat juomineen.

Bluesun Algassa valittavissa on All Inclusive:

Bluesun Algan All Inclusive lisämaksusta sisältää:
– Aamiainen, klo 7.00-10.00, buffetravintolassa.
– Lounas, klo 12.00-14.00, buffetravintolassa.
– Illallinen, klo 19.00-21.00, buffetravintolassa.
– Snacksejä, klo 16.00-17.00.
– Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, paikallisia juomia/olutta, viiniä hotelli All Inclusive-loungessa, klo 10.00-23.00.
– Päivä- ja ilta-aktiviteetteja
– Useita urheiluaktiviteetteja
Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. All Inclusive on voimassa kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 asti.

Varaa paikkasi radiolta arkisin,
puh. 0440 957 000

Yhteistyössä ja vastuullinen matkanjärjestäjä: Apollomatkat