Kajaus Aitolista

Elokuun Aitolistan kärkituloksia: 1. Marko ja Jukka, Lattia remonttiin 2. Tuomas Jokitalo, Häivy; 3.Teemu Ahtonen, Niin tai näin; 4.Ässät, Sydämeni suklaa; 5.Jarkko Honkanen & Taiga, Napakymppi; 6. Saija Tuupanen, Vastatuuleen; 7. Neitoset, Pikku pikku bikinissä; 7. Eija Kantola, Soittaja; 8. Antti Railio, Vasten auringon siltaa.

Nyt äänestetään Kajauksen Aitolistaa! Äänestyksessä etsitään Aito Kajauksen kuuntelijoiden suosikkikappaletta! Voit äänestää omaa suosikkiasi annetuista vaihtoehdoista.

Kajauksen Aitolista äänestetään tekstiviestillä. Tekstiviestejä voit lähettää niin paljon kuin haluat! Äänestyksen reaaliaikaisen tilanteen näet alapuolella olevasta kuviosta. Kaikkien tekstiviestin lähettäneiden kesken arvotaan nyt syyskuussa levypalkinto.

Voit äänestää valitsemaasi ehdokasta (ehdokkaat A->) kirjoittamalla tekstiviestiin:
AITOLISTA [ehdokaskirjain] numeroon 17191. Äänestysviestin ja kilpailuun osallistumisen hinta on 2,00 EUR.
Esimerkiksi: AITOLISTA A numeroon 17191.

Kajauksen Aitolistan ehdokkaita ja tuloksia kuulet radiotaajuuksilla perjantaisin ja lauantaisin kello 17 alkaen.

Radio Kajaus Oy pidättää oikeuden äänestyksen muutoksiin. Radio Kajaus Oy ei ole vastuussa kolmannen osapuolen mahdollisista teknisistä ongelmista tai virheellisistä hakusanoista. Huomaathan, että voit käyttää tekstiviestipalveluja maksimissaan 150 eurolla kuukaudessa.

Kajauksen Aitolistaa äänestetään 27. syyskuuta klo 9.00 asti. Äänestys aktivoituu 30. elokuuta kello 10.00.