Kajaushitti = Kesähitti

Kajaushitin viikon 26 TOP 10: 1. Jukka Lampela, Sydänten silta; 2. Lokku, Yöhön kadotaan; 3. Marko & Jukka, Hulluna tangoon; 4. Suvi Hiltunen & Jani Forsman, Sano että jäät; 5. Elonkerjuu, Mä oon oikees; 6. Jarkko Honkanen & Taiga, Onnen hetket; 6. Janne Tulkki, Niinkö sä luulet; 8. Eija Kantola, Just sinä; 9. Viivi Pumpanen, Elämännälkäinen; 10. Jannika B, En luovu susta koskaan

 

Kajaushitti on nyt Kesähitti! Kesähitti-äänestyksessä etsitään Aito Kajauksen kuuntelijoiden vuoden 2018 suosikkikappaletta kesäksi! Voit äänestää omaa suosikkiasi annetuista vaihtoehdoista. Ilmaisessa äänestyksessä voit äänestää vain kerran.

Kesähitti-äänestyksessä on kuitenkin käytössä myös turboäänestys! Yksi turboääni vastaa kymmentä ilmaisäänestyksen ääntä. Turboääni-tekstiviestejä voit lähettää niin paljon kuin haluat! Turboäänestyksen reaaliaikaisen tilanteen näet alapuolella olevasta kuviosta, mutta tämä tulos ei ole lopullinen Kesähitti-äänestyksen kärki. Jännittävässä äänestyksessä ilmaisäänet ja turboäänet lasketaan yhteen ja lopulta isoimman kokonaispotin kerännyt kappale on ykkönen!

Voit äänestää turboäänestyksessä valitsemaasi ehdokasta (ehdokkaat A->) kirjoittamalla tekstiviestiin:
KAJAUSHITTI [ehdokaskirjain] numeroon 17190. Äänestysviestin ja kilpailuun osallistumisen hinta on 2,00 EUR.
Esimerkiksi: KAJAUSHITTI A numeroon 17190.

Ilmaisäänestys toimii ehdokaskappaletta klikkaamalla.

Kesähitin ehdokkaita ja tuloksia kuulet radiotaajuuksilla ja nettiradiossa perjantaisin klo 17 alkaen sekä uusintana lauantaisin samaan aikaan. 

Radio Kajaus Oy pidättää oikeuden äänestyksen muutoksiin. Radio Kajaus Oy ei ole vastuussa kolmannen osapuolen mahdollisista teknisistä ongelmista tai virheellisistä hakusanoista. Kappale voi olla mukana listalla maksimissaan 10 viikkoa, jonka jälkeen kappale poistuu listalta. Huomaathan, että voit käyttää tekstiviestipalveluja maksimissaan 150 eurolla kuukaudessa.

Kesähittiä äänestetään 3. elokuuta klo 9.00 asti.
Uusi äänestys aktivoituu 29. kesäkuuta klo 10.00.
Kajaushitti jatkuu Kesähitti-äänestyksen jälkeen viikon 26 ehdokkailla.

Kajaushitti = Kesähitti

Äänestä suosikkikappalettasi (ilmaisäänestystä voit äänestää vain kerran)