Kajaushitti

Viikon TOP 10: 1. ; 2. ; 3. ; 4. ; 5. ; 6. ; 7. ; 8. ; 9. ; 10. ;

Kajaushitti-äänestyksessä etsitään Aito Kajauksen kuuntelijoiden jokaviikkoista suosikkikappaletta! Voit äänestää omaa suosikkiasi annetuista vaihtoehdoista. Ilmaisessa äänestyksessä voit äänestää vain kerran.

Kajaushitti-äänestyksessä on kuitenkin käytössä myös turboäänestys! Yksi turboääni vastaa kymmentä ilmaisäänestyksen ääntä. Turboääni-tekstiviestejä voit lähettää niin paljon kuin haluat! Turboäänestyksen reaaliaikaisen tilanteen näet alapuolella olevasta kuviosta, mutta tämä tulos ei ole lopullinen Kajaushitti-äänestyksen kärki. Jännittävässä viikoittaisessa äänestyksessä ilmaisäänet ja turboäänet lasketaan yhteen ja lopulta isoimman kokonaispotin kerännyt kappale on viikon ykkönen!

Voit äänestää turboäänestyksessä valitsemaasi ehdokasta (ehdokkaat A->) kirjoittamalla tekstiviestiin:
KAJAUSHITTI [ehdokaskirjain] numeroon 17190. Äänestysviestin ja kilpailuun osallistumisen hinta on 2,00 EUR.
Esimerkiksi: KAJAUSHITTI A numeroon 17190.

Ilmaisäänestys toimii ehdokaskappaletta klikkaamalla.

Kajaushitin ehdokkaita ja tuloksia kuulet radiotaajuuksilla ja nettiradiossa perjantaisin klo 17 alkaen sekä uusintana lauantaisin samaan aikaan. 

Radio Kajaus Oy pidättää oikeuden äänestyksen muutoksiin. Radio Kajaus Oy ei ole vastuussa kolmannen osapuolen mahdollisista teknisistä ongelmista tai virheellisistä hakusanoista. Kappale voi olla mukana listalla maksimissaan 10 viikkoa, jonka jälkeen kappale poistuu listalta. Huomaathan, että voit käyttää tekstiviestipalveluja maksimissaan 150 eurolla kuukaudessa.

Tämän viikon Kajaushittiä äänestetään 20. huhtikuuta klo 9.00 asti.
Uusi äänestys aktivoituu 13. huhtikuuta klo 10.00.