Kajaushitti

Kajaushitin viikon kärkisijoituksia: 1. Niko Tiuraniemi, Rakensit minusta taivaan; 2. Jarkko Honkanen & Taiga, Isän ääni; 3. Eini, Virhe; 4. Jamo Niemi, Turkoosiin; 5. Tommi Soidinmäki, Kartta (tippuu listalta, 10 listaviikkoa täynnä); 6. Tiina Pitkänen, Silmissä palaa; 7. Jarno Kokko, Rakkaudesta riutunut; 7. Arja Koriseva, Enkeleitä yövuorossa

Kajaushitti-äänestyksessä etsitään Aito Kajauksen kuuntelijoiden viikoittaista suosikkikappaletta! Voit äänestää omaa suosikkiasi annetuista vaihtoehdoista.

Kajaushittiä äänestetään tekstiviestillä. Tekstiviestejä voit lähettää niin paljon kuin haluat! Äänestyksen reaaliaikaisen tilanteen näet alapuolella olevasta kuviosta. Kaikkien tekstiviestin lähettäneiden kesken arvotaan joka kuukausi Aito Radioiden tuotepaketti.

Voit äänestää valitsemaasi ehdokasta (ehdokkaat A->) kirjoittamalla tekstiviestiin:
KAJAUSHITTI [ehdokaskirjain] numeroon 17190. Äänestysviestin ja kilpailuun osallistumisen hinta on 2,00 EUR.
Esimerkiksi: KAJAUSHITTI A numeroon 17190.

Kajaushitin ehdokkaita ja tuloksia kuulet radiotaajuuksilla ja nettiradiossa perjantaisin klo 17 alkaen sekä uusintana lauantaisin samaan aikaan.

Radio Kajaus Oy pidättää oikeuden äänestyksen muutoksiin. Radio Kajaus Oy ei ole vastuussa kolmannen osapuolen mahdollisista teknisistä ongelmista tai virheellisistä hakusanoista. Kappale voi olla mukana listalla maksimissaan 10 viikkoa, jonka jälkeen kappale poistuu listalta. Kappale voi myös poistua listalta, jos se ei saa tarpeeksi ääniä. Huomaathan, että voit käyttää tekstiviestipalveluja maksimissaan 150 eurolla kuukaudessa.

Viikon Kajaushittiä äänestetään 23. marraskuuta klo 9.00 asti.
Uusi äänestys aktivoituu 16. marraskuuta klo 10.00.