Kajaushitti

Vuoden 2018 Kajaushitti TOP 10: 1. Antti Ketonen, Niin kaunis; 1. Niko Tiuraniemi, Rakensit minusta taivaan

3. Lokku, Yöhön kadotaan; 4. Marko & Jukka, Hei vaan heilani suloinen; 5. Jarkko Honkanen & Taiga, Onnen hetket; 5. Jarkko Honkanen & Taiga, Taivas rajana; 7. Mika Peltonen, Mut muotoiltiin niin; 8. Tommi Soidinmäki, Kaksi palavaa; 9. Tommi Soidinmäki, Ääretön; 10. Kai Jämsä, Viisarit juuttuu

 

Nyt äänestetään Viikon Kajaushittiä! Äänestyksessä etsitään Aito Kajauksen kuuntelijoiden viikoittaista suosikkikappaletta! Voit äänestää omaa suosikkiasi annetuista vaihtoehdoista.

Kajaushittiä äänestetään tekstiviestillä. Tekstiviestejä voit lähettää niin paljon kuin haluat! Äänestyksen reaaliaikaisen tilanteen näet alapuolella olevasta kuviosta. Kaikkien tekstiviestin lähettäneiden kesken arvotaan joka kuukausi Aito Radioiden tuotepaketti.

Voit äänestää valitsemaasi ehdokasta (ehdokkaat A->) kirjoittamalla tekstiviestiin:
KAJAUSHITTI [ehdokaskirjain] numeroon 17190. Äänestysviestin ja kilpailuun osallistumisen hinta on 2,00 EUR.
Esimerkiksi: KAJAUSHITTI A numeroon 17190.

Kajaushitin ehdokkaita ja tuloksia kuulet radiotaajuuksilla perjantaisin ja lauantaisin kello 17 alkaen.

Radio Kajaus Oy pidättää oikeuden äänestyksen muutoksiin. Radio Kajaus Oy ei ole vastuussa kolmannen osapuolen mahdollisista teknisistä ongelmista tai virheellisistä hakusanoista. Kappale voi olla mukana listalla maksimissaan 10 viikkoa, jonka jälkeen kappale poistuu listalta. Kappale voi myös poistua listalta, jos se ei saa tarpeeksi ääniä. Huomaathan, että voit käyttää tekstiviestipalveluja maksimissaan 150 eurolla kuukaudessa.

Viikon Kajaushittiä äänestetään 18. tammikuuta klo 9.00 asti. Äänestys aktivoituu 11. tammikuuta kello 10.00.
Vuoden ensimmäinen Viikon Kajaushitti jatkuu vuoden viimeisen viikkoäänestyksen kappaleilla ja uutuuksilla.