Kajaus Aitolista

Kesäkuun Aitolistan kärkituloksia: 1. Niko Tiuraniemi feat. Kaisamari, Elämämme paino; 2. Teemu Ahtonen, Niin tai näin; 3.Jukka Lampela, Olet kuin kesätaivas; 4. Mari Varjovirta, Kuule mua; 5.Sonja Tammi, Keurusselän sini; 6. Ässät, Sydämeni suklaa; 7.Marko Tuovinen, Avain; 8. Sanna-Mari Titov, Se olen minä; 8. Katri Ylander, Sano mulle jotain kaunista

Nyt äänestetään Kajauksen Aitolistaa! Äänestyksessä etsitään Aito Kajauksen kuuntelijoiden suosikkikappaletta! Voit äänestää omaa suosikkiasi annetuista vaihtoehdoista.

Kajauksen Aitolista äänestetään tekstiviestillä. Tekstiviestejä voit lähettää niin paljon kuin haluat! Äänestyksen reaaliaikaisen tilanteen näet alapuolella olevasta kuviosta. Kaikkien tekstiviestin lähettäneiden kesken arvotaan nyt heinäkuussa levypalkinto.

Voit äänestää valitsemaasi ehdokasta (ehdokkaat A->) kirjoittamalla tekstiviestiin:
AITOLISTA [ehdokaskirjain] numeroon 17191. Äänestysviestin ja kilpailuun osallistumisen hinta on 2,00 EUR.
Esimerkiksi: AITOLISTA A numeroon 17191.

Kajauksen Aitolistan ehdokkaita ja tuloksia kuulet radiotaajuuksilla perjantaisin ja lauantaisin kello 17 alkaen.

Radio Kajaus Oy pidättää oikeuden äänestyksen muutoksiin. Radio Kajaus Oy ei ole vastuussa kolmannen osapuolen mahdollisista teknisistä ongelmista tai virheellisistä hakusanoista. Huomaathan, että voit käyttää tekstiviestipalveluja maksimissaan 150 eurolla kuukaudessa.

Kajauksen Aitolistaa äänestetään 26. heinäkuuta klo 9.00 asti. Äänestys aktivoituu 28. kesäkuuta kello 10.00.